2200 København N

Ahornsgade, Guldbergsgade & Møllegade

BOLIG & Erhverv

Ejendommen på Nørrebro, som ligger 200 meter fra Sankt Hans Torv, består af 12 opgange fordelt på Ahornsgade 18-24, Guldbergsgade 16-24 og Møllegade 14-18. I kælderetagen er der erhvervslejemål ialt 13 stk. fra 45 m2 til 230 m2. 

Ejendommen fra 1890’erne der er blevet gennemrenoveret.

Af beboelseslejligheder er der 133 stk fordelt på 26 stk 3-3½ værelses på 70-98 m2, 107 stk. 1 værelses, 2 værelses og 2½ værelses på 35 m2 til 53 m2. Til hver lejemål er der et kælderrum. Kælderrummene blev færdig og taget i brug i foråret 2014.

GÅRDHAVE OG VASKEKÆLDER

Til ejendommen hører der en meget spændende gårdhave i en aflukket gård, der deles med 3 ejerforeninger. Der er borde, bænke og grille til rådighed for ejendommens beboere, foruden petanquebane og legeplads. Om sommeren holdes der ofte børnefødselsdag og diverse selskaber.

I ejendommen er der en velfungerende vaskekælder med professionelle vaskemaskiner, centrifuge og tørretumbler, foruden 1 flisebadeværelser til de lejligheder der endnu ikke er renoverede, til brug for ejendommens beboere.

RENOVEREDE LEJLIGHEDER

Beboelseslejlighederne bliver renoveret med bad, køkken, samt hårde hvidevarer, efterhånden som de bliver ledige. Se eksempler på disse herunder.

Moderniseret kvistlejlighed i Møllegade

Et eksempel på en moderniseret kvistlejlighed. 

Der er nye massive, lakerede plankegulve, nye døre, isoleret mod loft og ydervægge.

Der er etableret et flot og funktionelt køkken/alrum, med glaskeramisk komfur, køl/frys og emhætte til centralsug.

Centralsuget har stor betydning for lydniveauet, især i de små lejligheder. Der er nyere træ/alu-vinduer med energiglas, friktionsbremse, vendebeslag m.m. Disse ting er med til at sikre et højt komfortniveau.

Flisebadeværelse har varme i gulvet, halogenspots i loftet og udsuget er tilsluttet til centralsuget. I skillerumsvæggen har vi isat en rude for at lejligheden skal være så lys som mulig.

 

ETEX ejendomme har åbent tirsdag til torsdag kl. 10 -12 for personlig betjening på vores kontor. 

Der kan ringes i samme tidsrum.

ADDRESS:

Ahornsgade 20 kld.
2200 København N.

Phone:

35 35 34 36

E-mail:

etex@etexejendomme.dk

 

Etex ejendomme &copy Copyright. Læs vores Privatlivspolitik